remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Ανακοίνωση για τις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής 25/4/2014

Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας

Ανακοίνωση για τις Ελεύθερες Δοκιμές της Παρασκευής 25/4/2014

Πληροφορούμε τα μέλη του συνδέσμου μας ότι σύμφωνα με ενημέρωση από μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, όσοι αγωνιζόμενοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής θα πρέπει να το δηλώσουν έγκαιρα (μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 24/4/2014) καθώς και να τακτοποιήσουν το παράβολο συμμετοχής (75€) μέσω του διαδικτυακού συστήματος της ΑΜΟΤΟΕ (από τα σωματεία τους), διότι στην πίστα δεν θα υπάρχει η δυνατότητα δήλωσης!

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ΔΣ του ΣΟΑΜ, ως μέλος της 3μελούς επιτροπής ταχύτητας,  έχει ζητήσει από τις 16 Απριλίου από την ΑΜΟΤΟΕ τόσο με επιστολή, όσο και με τηλεφωνικές επικοινωνίες , να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς την ασφαλιστική εταιρεία, ώστε να μειωθεί το απαράδεκτα υψηλό παράβολο ασφάλισης για τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

Το παράβολο αυτό ανέρχεται σε 30 €, την στιγμή που το παράβολο του αγωνιστικού διήμερου είναι 40€ (30€ η ημέρα του αγώνα + προσαύξηση 10€ η έξτρα ημέρα του Σαββάτου)! Ζητήσαμε λοιπόν το αυτονόητο, η Παρασκευή να θεωρηθεί ως ακόμα μία ημέρα-επέκταση του αγωνιστικού διημέρου, συν άλλα 10€ δηλαδή (και όχι 30€)!

Καθ΄ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας έχει κάνει προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, που όμως δεν απέδωσαν (προς το παρόν τουλάχιστον) και ότι το θέμα το χειρίζεται ο πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του ΣΟΑΜ

Back to Top