remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Τελετή Βράβευσης ΣΟΑΜ για το ΠΠΤΜ2014

Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Μοτοσυκλέτας

Τελετή Βράβευσης ΣΟΑΜ για το ΠΠΤΜ2014

  

Στις 4 Απριλίου 2015 έγιναν οι βραβεύσεις του ΣΟΑΜ στους διακριθέντες αθλητές κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών 2014, στο αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 Η εκδήλωση κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχημένη και παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, εκτός των αγωνιζομένων. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία και παλαιών αγωνιζομένων – θρύλων, μεταξύ των οποίων ο Παύλος Κούζουνας, ο Ηλίας Μπάιλας, ο Σάκης Σκούρτας και ο Γιάννης Τόγελος οι οποίοι τίμησαν τον ΣΟΑΜ απονέμοντας τα βραβεία στους πρώτους 6 αθλητές της κάθε κατηγορίας. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν με εξαιρετικό τρόπο η παρουσιάστρια Ελίνα Βλουτόγλου και ο ηθοποιός, αλλά και λάτρης των 2 τροχών, Βασίλης Κούκουρας!

Ο ΣΟΑΜ βράβευσε και τον Ανδρέα Ψυχογυιό για την συμμετοχή του στο MANX GP 2014, καθώς και τον Νότη Παπαπαύλου για την νίκη του στον αγώνα του Assen στο Moriwaki Cup 2014.

  

Σημείωση: Τα βίντεο από τους αγώνες που προβλήθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ήταν μια ευγενική προσφορά του Γιώργου Φιωτάκη (BikerSpirit) και τον ευχαριστούμε!

  

194046-IMG_9219

Back to Top